16 maart 2021
Week van ons water

Nederlanders bewuster maken van water. Want hoe beter we met elkaar voor ons water zorgen, hoe meer we ervan kunnen genieten! En we sluiten op die manier aan bij klimaatvriendelijke oplossingen.

We kunnen het niet alleen

De Week van ons water is in 2021 van 1 t/m 16 mei. Het is een landelijk initiatief en valt in de meivakantie. Voor de coronatijd organiseerden organisaties excursies en open dagen. Dat zit er in het voorjaar waarschijnlijk nog niet in. Om nu toch mee te doen kun je inzetten op digitale informatie waar inwoners zelf mee aan de slag kunnen. Vanuit de waterketen, die nu ook klimaatadaptatie heeft omarmd, willen we jullie in deze nieuwsbrief ideeën aanreiken om inwoners te betrekken. Want we kunnen het niet alleen.

Doe je ook mee?

Doen jullie ook mee met de Week van ons water? Laat je inspireren door deze nieuwsbrief en bedenk mooie initiatieven of plaats relevantie informatie op je website. Via social media breng je de informatie vervolgens onder de aandacht van je inwoners. Op de landelijke site kun je je initiatieven ook onder de aandacht brengen, doe dat hier. Vink dan groenactiviteiten aan.

Logo Week van ons Water

Wil je het logo van de Week van ons Water gebruiken? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan mailt zij twee bestanden naar je toe. Ook eentje in diapositief.